Pragmatische oplossingen voor complexe vraagstukken

Deskundig, ervaren, betrokken

Met wie heb je te maken?

Mijn naam is Patty van Ziel. Na ruim 56 jaar levens- en 38 jaar werkervaring heb ik PVZ-advies opgericht. Hierin combineer en deel ik alles wat ik in al die jaren, zowel in theorie als in de praktijk, geleerd heb. Na vele jaren als manager in diverse organisaties gewerkt te hebben, ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in werkgeluk, goed werkgeverschap en leiderschap. Deze onderwerpen dragen in belangrijke mate bij aan het welzijn van de medewerkers in een organisatie èn daarmee aan het succes van de organisatie. Vandaar dat ik de keuze heb gemaakt me volledig met dit onderwerp bezig te gaan houden en mijn kennis en ervaring hiervoor in te gaan zetten.

Werkervaring
De afgelopen 25 jaar heb in het sociaal domein gewerkt, waarvan 13 jaar op strategisch niveau. Ik was werkzaam als sociaal werker, als projectleider, als directeur en als manager. Daarvoor heb ik in de retail (AH) en bij gemeentes gewerkt. Ik ben mijn werkzame leven gestart in de biologisch fruitteelt.

Theoretische achtergrond
Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd. Deze opleiding heb ik  aangevuld met hoger management, post HBO bedrijfskunde en procesmanagement en diverse vakdiploma’s en trainingen gericht op gedrag en verandermanagement. In 2022 heb ik de opleiding vertrouwenspersoon gevolgd.

Privé
Ik woon in Culemborg, dicht bij de uiterwaarden van de Lek. Een wandeling langs die prachtige rivier brengt me altijd weer nieuwe inzichten. Daarnaast reis ik graag, wandel ik veel, geniet ik van de (fruit)tuin, leer ik veel van mijn bonus-kleinkinderen en ontspan ik in het theater en de bioscoop of bij een maaltijd of spelletjesavond met familie en vrienden.

Meer informatie
Naast mijn werk doe ik vrijwilligerswerk. Ik ben collectecoördinator voor de lokale Amnesty werkgroep, lid van de Raad van Toezicht van Elk Welzijn in Culemborg en coördinator van het Betuwepad, een wandelpad van 160 km door onze prachtige regio.

Voor een nader overzicht van mijn werkervaring en scholing verwijs ik je verder naar mijn LinkedIn-profiel. Daar kun je ook lezen hoe anderen de samenwerking met mij hebben ervaren.